COACH ERA Group
 
 
 
 

 

Почетна Услуги Книга    

УСЛУГИ"Од аспект на нивниот потенцијал, најголем број на луѓе и организации се подпросечни"
- Alan Webber, (мултимилионер) - основач на Fast Company.Токму затоа, услугите и интервенциите на КОУЧ ЕРА се внимателно создадени за да
го ослободат креативниот потенцијал кај вас, вашите вработени и во вашиот бизнис.
Истите создаваат кохезивни тимови со култура на континуирана иновација.
Крајните резултати се исклучителна продуктивност, перформанси и профит
во вашиот бизнис.

hs

ОСЛОБОДУВАЊЕ НА
КРЕАТИВНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ


dp1

5-ТЕ КЛУЧНИ ПРАКСИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ, ЗА ДА ЈА ЗГОЛЕМИТЕ ПРОДУКТИВНОСТА, ПЕРФОРМАНСИТЕ И ПРОФИТ КАЈ СЕБЕ И ВО СВОЈОТ ТИМ
bvcsmall

ОРГАНИЗАЦИСКА КУЛТУРА
И ПРОФИТ

dp1

Дознајте ја тајната за успехот на најиновативните компании на планетата и
започнете да создавате кохезивна култура која креира врвни перформанси,
профит и здравје.

 
BKS

БИЗНИС КОУЧИНГ


dp1


Светските искуства и истражувања покажуваат дека само со тренинг во одредена област, продуктивноста и перформансите се зголемуваат за 22.4%.
Но кога покрај тренингот имате и 1 на 1 или групен коучинг,
зголемувањето на перформансите достигаат до 88% или дополнителни 400%.
 

KBSmall

KРЕАТИВЕН БИЗНИС СОСТАНОК
dp1

Оваа интервенција е креирана со цел менаџерите и лидерите да ги претвараат
непродуктивните состаноци во инспиративни лаборатории кои создаваат
континуирана тимска кохезија и иновација.

контакт:

Виктор Куновски
мејл: viktor@skyisthelimit.org
или на фејсбук страната на КОУЧ ЕРАРегистрирај се и добиј бесплатна едукација: име* E-mail*

следете на

in t fb
©КОУЧ ЕРА 2017